הפרעות אכילה בגלל כשל בלימודים?

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

21/08/2011 | 19:09 | מאת: טלי

שלום, לביתי יש הפרעות בקשב וריכוז, כבר ניסינו הכל.. באמת! הראיתי לה גם פוסט שמישהי כתבה וממש מוצא חן בעיניי (הפוסט למי שמעניין אותו- http://www.shgiot.com/2011/07/%D7%9C%D7%97%D7%99%D7%95%D7%AA-%D7%A2%D7%9D-%D7%94%D7%A4%D7%A8%D7%A2%D7%95%D7%AA-%D7%A7%D7%A9%D7%91-%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%9B%D7%95%D7%96/) ואנחנו כנראה בדרך לנסות מקום חדש שאנחנו מקווים שיעזור לה.. בכל אופן, אני שמה לב שלאחרונה בגלל ההפרעות קשב היא מאוד מתקשה בלימודים,ונכנסת לדכאונות אחד אחרי השני בגלל ציונים ומצב חברתי רעוע. תהיתי האם זה יכול לעורר מצב של הפרעות אכילה בנוסף? אני לא מאוד מבינה בזה אז זו יכולה להסתמן כשאלה של "צעירים" אבל באמת שמעניין אותי..

היי טלי. אני לא כל כך מבינה מהיכן נובעת השאלה... נשמע שיש מספר בעיות כרגע שאתם מנסים לטפל בהם. אולי תוכלי לשאול את עצמך מדוע מטרידה אותך דווקא האפשרות להתפתחות של הפרעת אכילה כאשר אם אני מבינה נכון- אין סימפטומים רלוונטיים כרגע. אם אכן אין סימפטומים, אני מציעה לך להתמקד בקשיים הנוכחיים ולא לחשוש מתוספות שלשמחתינו אינן באופק כעת... בהצלחה, גילי

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית