למי עליי לפנות?

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

17/07/2011 | 00:23 | מאת: ליאור

בחודשיים האחרונים אני לא מסוגלת לאכול כלום.אני אוכלת כמות מסוימת ומרגישה מאוד לא טוב,לעתים אפילו מקיאה.אף פעם לא הייתי אכלנית גדולה אך כמות המזון שאני צורכת ירדה משמעותית וגם רזיתי מאוד.ניסיתי כל מיני שיטות כמו לאכול לאט יותר וללעוס את האוכל לפחות 30 פעם לפני הבליעה אך כל זה לא עזר...

כתובתך הראשונה והדחופה היא רופא טוב. עליך לשלול אפשרות רפואית למצב לפני שמניחים שמדובר בבעיה רגשית. אם ישללו הסיבות הרפואיות תוכלי לפנות לטיפול בהפרעות אכילה. אל תתמהמהי עם הפניה לרופא, רצוי גסטרולוג. בהצלחה! גילי

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית