בנוסף לכל - גם הפרעת אכילה

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

09/07/2011 | 20:44 | מאת: אמא מודאגת

גילי שלום! אני נואשת ומחפשת פיתרון לטווח ארוך יש לי ילד מקסים וחכם בן 11 ילד עם ADHD מטופל בריטלין 30 מ"ג בד"כ בשליטה מחודש אפריל האחרון הוא פשוט " גונב" אוכל בולע ולא לועס וכועס כאשר הוא "נתפס" משקלו היום 39 ק"ג גובה 1.41 בחודש אפריל האחרון הוא שקל 34 ק"ג הכל פשוט קטן עליו יש לו כרס קטנה ובעיות חברתיות ענקיות מה עלי לעשות אני זקוקה לאיש מקצוע מאיזור השפלה להכוונה או לפחות ליעוץ ראשוני ממך הוא מקסים ושום דבר לא קורה בכוונה לדעתיהוא לא בשליטה אנא עזרתך?

שלום לך את נשמעת אמא מודאגת אך גם מעורבת ועירנית וזה מזל גדול עבור בנך. יש לי המלצה על מטפלת נפלאה לילדים בחולון אבל זה לא בדיוק בשפלה... היכן בדיוק אתם גרים? האם שניידר יכול להיות כתובת טובה? יש להם יחידה נפלאה לטיפול בילדים

12/07/2011 | 17:04 | מאת: שוב אמא מודאגת

תודה על ההתייחסות אני חושבת ששניידר היא אופציה טובה אשמח לקבל פרטים נוספים.

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית