ביתי משמינה-מה לעשות

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

10/06/2011 | 16:34 | מאת: אלנית

שלום גילי-ביתי בת 14 לאחרונה העלתה כ8 ק"ג במשקל, מאז היותה קטנה היתה לה אהבה לאוכל, לקחתי אותה פעם אחת מרצונה לדיאטנית אך אני שמה לב שזה לא עזר וביתי לא הכי הפנימה מה צריך לעשות, היום אמרה לי כי קשה לה מול האוכל והיא רוצה לרזות, כיצד עלי לנהוג אני פוחדת שהיא תגיע להשמנת יתר גדולה מאוד-והיא בדרך ומצד שני שלא תפתח הפרעת אכילה.

שלום לך. אני ממליצה בחום על ליווי של תזונאית, אך של תזונאית המתמחה בטיפול בבני נוער ובהפרעות אכילה. חשוב שהתזונאית תהיה מתאימה על מנת לייצר חווית אכילה חיובית ולא תחושה של "עונש". הכוונה היא לליווי קבוע ושוטף אצל תזונאית ולא לביקורים בודדים, כי כפי שראית הדגש הוא על התהליך ועל היומיום ולא יישום עקרונות לאחר מפגש חד פעמי. יש לכל קופת חולים יחידה התמחה בהפרעות אכילה וניתן להגיע דרכן, כמו גם באופן פרטי. מה דעתך? גילי

10/06/2011 | 17:10 | מאת: אלנית

תודה רבה על תגובתך המהירה כנראה שזו הדרך

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית