האם אחותי בולמית??

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

05/06/2011 | 01:55 | מאת: רוני

שלום, בערך בסביבות גיל 14 אחותי התחילה בפעילות ספורטיבית אינטנסיבית וכתוצאה מאוד הרזתה (לפני כן היא הייתה מלאה). כיום היא בצבא (בת 19) וכל הזמן מציינת שהיא "שמנה" למרות שלפי הסטנדרטים המקובלים בחברה היא מוגדרת כ"רזה". היום מצאתי בפח שלה 3 עטיפות של סוכריות (אכילה בסתר??). אצלינו במשפחה תמיד הממתקים היו מוחבאים..ואמא שלי דחפה לירידה במשקל כאשר היא סבלה מהשמנה.. אחותי "מאוזנת נפשית" ואני לא ראיתי עוד סימנים שיכולים לרמוז. האם התסמינים הללו אכן מצביעים על בולמיה, או שאני מגזימה? מה כדאי לעשות? תודה מראש, אחות מודאגת

שלום לך לא ניתן לדעת האם אחותך בולימית אך ניתן לדעת שהיא עסוקה באוכל באופן שפוגע באיכות חייה וזו סיבה מספיק טובה למצוא לה מענה טיפולי שיאפשר לה לחיות עם עצמה בשלום. אני מציעה לך לשוחח עמה, ולהציע לפנות לאחת המרפאות שנמצאות ברשימה שפרסמתי בתאריך 24.3. אף על פי שהיא חיילת, מרפאות יכולות לקבל אותה בצירוף טופס מיוחד. יש ליידע את המרפאה בכך שהיא חיילת לפני שמגיעה ולפעול לפי ההנחיות שלהם מבחינת טפסים. מקווה שזה עוזר. בכל מקרה, כייף לה שיש לה כזו אחות אכפתית. גילי

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית