שאלה - אשמח לעזרה

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

05/04/2011 | 23:00 | מאת: פברואר

שלום, מגיל ההתבגרות אני סובלת מאנורקסיה. הנושא בטיפול ובשנים האחרונות אני יציבה. כיום אני נשואה עם שני ילדים. אני מחנכת כיתה ד. בכיתתי ישנה תלמידה עם הפרעות אכילה- לא נאמר לי מה אך נאמר לי לעקוב אחריה שהיא אכן מסיימת את הארוחות שלה. התנהגותיה מאוד מזכירות לי את שלי מתקופתי הלא טובות. אני נוטה להתערב בצורה מאוד עדינה וזוכרת היטב אילו התערבויות לא אהבתי שעשו לי- אותם לא עושה לה. האם אני פועלת נכון, האם עלי לא לבצע התערבות ורק לעדכן אם היא סיימה את הארוחה? תודה פברואר

שלום רב כל הכבוד על המודעות שלך לתלמידה ולמה שהיא מעוררת בך. הדבר הנכון ביותר לעשות הוא לבדוק אם הילדה מטופלת, ואם כן לקבל הנחייה מהמטפלים שלה. אם לא, יש לערב את יועצת בית הספר שתיצור קשר עם ההורים ולחשוב יחד כיצד צריך להגיב אליה על מנת לעזור ולא להזיק, וזאת בהתאם למקרה הספציפי. בהצלחה! גילי

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית