בהצלחה

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

24/04/2009 | 02:40 | מאת: מחוללת

בכל פעם שאני רואה פורום חדש בנושא אני תוהה אם לברך למזל טוב...על הפתיחה כי.. הלוואי.. ו.. לא היה צריך תמקום הזה... אבל אם כבר זאת המציאות הנתונה אז טוב שיש עוד פורומים ואנשים שאכפת להם. שיהיה בהצלחה.

תודה למחוללת כתבת מאד נכון.. הלוואי ולא היה צורך במקום הזה, אך נראה שחלק מהמציאות האנושית הנו קשיים מכשולים ואתגרים, פנימיים וחיצוניים. עם זאת, אנו רואים שיש אנשים רבים, הבוחרים בדרך של התמודדות ומאמץ דרך טיפול ועזרה עצמית, וכל הכבוד להם על כך שבת שלום, גילי

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית