זקוק לעזרה

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

17/03/2011 | 18:32 | מאת: לירן

חברה שלי הדרדרה לאנורקסיה היא שוקלת נכון להיום 35 קילו,לאחרונה נפרדתי ממנה בכאב לב גדול אני עדיין מאוד אוהב אותה ודואג לה אני לא יודע אם קיבלתי את ההחלטה הנכונה! אני אשמח עם תייעצי לי! בתודה מראש!

שלום לך נשמע באמת כאב לב גדול :( לא הבנתי אם האנורקסיה היא הסיבה בגללה החלטת להפרד בכל מקרה, אם זה משקלה, אז נשמע שהיא באמת במצב לא טוב וזקוקה לטיפול דחוף. במובן הזה הקשר אתך אינו הענין המרכזי או המכריע בנוגע למצבה הבריאותי, אלא הטיפול שהיא תקבל או לא תקבל. מקווה שהיא תמצא כוחות לעזור לעצמה. אתה מוזמןן להסביר יותר אם יש צורך. גילי

20/03/2011 | 23:20 | מאת: לירן

הבעיה שהיא נמצאת בזה כבר שנה וחצי והצעד הזה נועד להעיר אותה ואת משפחתה ממצבה הקשה,ואני לא יודע אם הוא נכון...

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית