שאלה חשובה

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

01/03/2011 | 13:59 | מאת: אני

תינוקת בת שלושה שבועות שאוכלת בעיקר תחליף חלב תוך כדי האכילה היא מוציאה כמות גדולה שנראה כאילו היא אוגרת בפה כך שאני לא ממש מצליחה לשים לב כמה היא אכלה כי הכל נרטב מסביב ניסיתי כמה בקבוקים אוונט טומי טיפי ביפרי ומאם כי חשבתי ששוני בזרימה יעזור לזה אבל זה לא משתנה אודה לך על כל הכוונה

02/03/2011 | 20:04 | מאת: מור

היי, באיזו זווית את מחזיקה את הבקבוק? התינוקת שלי בת חודש וחצי וגם אוכלת מבי-פרי, אני מחזיקה את הבקבוק מקביל לרצפה. אם לא כל הפטמה מלאה והיא צריכה קצת לינוק כדי להוציא, כמעט לא נשפך. בהצלחה!

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית