חיים בצל המחלה

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

24/02/2011 | 19:49 | מאת: נטלי

הי. אני עומדת בפני כמה שינויים שמערערים את עולמי ובתור בחורה שסובלת מהפרעות אכילה מגיל ההתבגרות (ואף לפני זה...)הדבר מתבטא באכילה שהלכה ו"התחרפנה " בזמן האחרון. הדברים כוללים פרידה ממישהי שמאוד יקרה לי .נדמה שנפער חור גדול מאין כמוהו בנשמתי .חור שהראה והמחיש לי עד כמה אני בודדה ומשועממת בחיי האישיים. אינני יודעת איך להמשיך בתלם האכילה ע"פ ההחלמה עד שאבנה /אמלא את חיי ואצוק לתוכם משמעות ותוכן..איך לחיות בתוך הואקום עד ש...ללא התפרעות באכילה?! אני סובלת מ הפרעת אכילה התקפית ואכילה רגשית וכפייתית-יש לציין למודת טיפולים וכד'..

היי נטלי. הצטערתי לקרוא על הפרידה שחווית. מהאופן בו הכותבת ניכר שאת מכירה את עצמך היטב, ומודעת לקשר שבין מצב רגשי קשה כפי שמתבקש מפרידה מאדם יקר, לבין ערעור האכילה. אני מציעה לך בחום לא להמתין ולפנות לתזונאית שמתמחה בהפרעות אכילה (יש לי המלצה על שתיים טובות במודיעין ואור יהודה). יש גם תזונאיות מומחיות לכך דרך הקופה. זה פתרון פשטני אבל סופר יעיל לתקופה שבה צריך "פיגומים" על מנת לחזק את המבנה שעומד כעת מול אתגר של סערה רגשית מקווה שזה עוזר גילי

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית