אין סיכוי

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

05/02/2011 | 22:12 | מאת: הוד

אוי איזה תהום, הגעתי למצב שבחיים לא חשבתי והאמנתי שאגיע אליו. כל פעם אחרי שאוכלת בכפייתיות מנסה בכוח להקיא אך לצערי (ושמחתי) משום מה הגוף שלי לא מאפשר לי בדרך הרגילה.. הגרון כבר כואב ומגורה כולו, אבל אפילו זה לא יכול לעזור לי. מה יהיה עם החיים האלה. האמת שאני גרה במודיעין, וכתבת לי שיש לך המלצה לדיאטנית טובה שמתמחה בהפרעות אכילה ממודיעין..אשמח לקבל. בכלל לא חושבת עדיין להתחיל, אבל למקרה שאתחרט עדיף שיהיה לי. תודה.

הוד היקרה הדיאטנית באמת מאד מאד מומלצת. אשמח להעביר לך את שמה במייל. השאירי כאן מייל או שלחי לי הודעה ואחזור אלייך. גילי [email protected]

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית