התייאשתי

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

03/02/2011 | 14:21 | מאת: איילת

זהו אין לי כוח יותר להמשיך להיות כנה..זה לא עוזר לי ולא מוביל אותי לשום הצלחה כל פגישה מדברים על אותו הדבר,מנסים לגרום לי לעשות שינוי ולעשות צעד אחד אפילו.. ואין לא הולך לי כל מה שאני עושה זה להמשיך להקיא את ארוחת צהריים אחרי בית הספר[בבוקר אני לא אוכלת אף פעם].. לעשות ספורט אחה"צ באופן קבוע ואז בערב לאכול שוב ולהקיא עוד הפעם ככה היום שלי מתנהל ! אפילו הלימודים לא נכנסים באמצע אין לי כוח ללמוד ורצון להשקיע בכלל.. איך אפשר לצאת מהבור הזה? זה לא אפשרי !! אוףף אני כל כך כועסת על עצמי שנכנסתי לזה.. :\

היי איילת אני מציעה לך להחליט על פרק זמן ממש ממש ממש ממש קטן שבו תעשי משהו אחר. לדוגמא, החליטי על 4 או 5 דקות ביום, בהן את קוראת משהו שקשור ללימודים, או עושה משהו שאינו סובב סביב אכילה ופעילות גופנית. לא יותר מ5 דקות, אבל כל יום. אם 5 נשמע הרבה התחילי אפילו ב2 דקות, אבל משהו קטן וקבוע שתתחילי להכניס לשגרת החיים שלך. מה דעתך? סמכי עלי שיש לזה ערך ושיש סיבה שאני מציעה את זה גם אם זה נראה זמן קצר נורא

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית