בולמיה ובטן נפוחה

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

03/02/2011 | 13:47 | מאת: רונית

אני בולמית בת 40!!!!!! סובלת מהדרק הזה כבר שנים! השאלה שלי היא פיזיולוגית! בשנתייים האחרונות הבטן שלי נפוחה כרונית. זאת אומרת שמה שאני לא עושה כולל ירידה במשקל התעמלות וכו' הבטן תמיד נשארת נפוחה. האם יש השפעה להקאות היוםיומיות הללו על הנפיחות בבטן? והאם זה הפיך? כלומר אם אלוהים יאהב אותי יום אחד ואפסיק להקיא האם הנפיחות תרד? באם התשובה חיובית אני מאוד רוצה לדעת כיצד זה משפיע (מה התהליך שקורה בגוף), לא רק אם כן או לא. אני זקוקה לתשובה הזו כמו אויר לנשימה תודה

שלום לך על מנת לקבל תשובה בעניינים פסיולוגים עלייך לפנות לרופא. אני ממליצה על רופא מטבולי (המתמחה בחילוף חומרים) שיוכל לבחון האם ההקאות יצרו חסר בחומרים חיוניים לגופך או כל נזק אחר שגורם לנפיחות. מקווה שלא תוותרי גם על אפשרות להרפא מהבולימיה ולחיות חיים יותר מאוזנים. את מוזמנת לכתוב כאן! גילי

06/02/2011 | 10:03 | מאת: רונית

הי גילי, אני מנסה להפתר מהדרק הזה כבר שנים. לא מצאתי את הטיפול שיעזור לי, כולל שיחות אצל פסיכולוגית. אולי את יכולה להמליץ לי על מטפלת שמתמחה בבולמיה באיזור חדרה. אני מתה לצאת מזה, זה השתלט לי על החיים והפחד הכי גדול שלי שאעביר זאת לבנותי בלי מתכוון.

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית