אחרי הקאה

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

27/01/2011 | 17:09 | מאת: איילת

אני בת 17 ומקיאה כבר לא מעט זמן. נמצאת בטיפול אינטנסיבי אבל לא עוזר כי אני כנראה לא מעוניינת בלצאת מזה. רציתי לשאול אם הגיוני שאחרי הקאה אני מרגישה שהלב שלי דופק במהירות?כאילו אני אחרי ריצה או משהו כזה... ? אשמח לתשובה,תודה.

שלום איילת. אני מצטערת לשמוע שמצבך לא משתפר תחת הטיפול הנוכחי ולכן יש צורך לשקול האם זה הטיפול שמתאים לך. האם את גם תחת ליווי של תזונאית וגם בטיפול רגשי? על כך פנים, במקרים בהם הטיפול לא עוזר להפסיק ניתן לשקול אשפוז במחלקת הפרעות אכילה לתקופה קצרה. בנוגע לשאלת דפיקות הלב אחרי הקאה עלייך להתייעץ עם רופא אך בהחלט ייתכן שאלה אחד מהתסמינים של הנזקים הרבים שהקאה גורמת לגוף. אני מציעה לך לשקול עם מי שמטפל בך אולי כדאי להוסיף טיפול נוסף או לשקול משהו אינטנסיבי יותר. בהצלחה, גילי

29/01/2011 | 19:37 | מאת: איילת

היי גילי,אני נמצאת במעקב של דיאטנית שמתמחה בהפרעות אכילה בנוסף לפסיכותרפיסטית ולפסיכאטר מומחה להפרעות אכילה.. שום דבר לא עוזר ואני גם מרגישה שלא יעזור-כי אני זו שלא רוצה להתמודד ולצאת מזה. ההורים שלי מבחינתם כל עוד אני הולכת לטיפול ולפגישות אז אני בסדר ואני יחזור לעצמי מהר. הם לא מבינים שלא טוב לי ככה ושזה עושה לי רק גרוע יותר. ואני לא יודעת איך להסביר את זה אבל מאז שהתחלתי בטיפול המשולש הזה אז המצב רק החמיר,ההקאות רק גברו והמצב הנפשי גם כן החמיר. הדיאטנית אמרה שאם המצב לא ישתפר היא תאלץ להמליץ על אישפוז בפני ההורים . יש לי תחושה שהם יתנגדו לזה באופן חד משמעי וגם אני מפחיד אותי להכנס לאישפוז,להיות סביב בנות רזות כל היום,כל היום רק לדבר ולחוות את ההפרעה.. אך מצד שני אני יודעת שתהיה לי שם השגחה צמודה וכך לא אוכל להמשיך להקיא. אני נמצאת בבילבול ובדילמה מאוד גדולים !!! אני מזניחה את הלימודים בבית הספר בינתיים,עצבנית מאוד,חברות שלי כבר לא יודעות מה לענות לי ומה להגיד לי.. הן אומרות לי שהן כבר אמרו הכל ושמכאן אני צריכה לפעול.. אני לא מוצאת תמיכה משום מקום ומשום איש.. אני הולכת לישון בוכה וקמה בוכה.. אין לי טעם כבר לקום בבוקר.. אין לי כוח לכלום !!!!!

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית