שאלה

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

15/12/2010 | 21:25 | מאת: א

האם יש תזונה למניעת דיכאון מתון ומיגרנות? או שהטיפול הוא תרופתי בלבד? הדיכאון מלווה לעיתים בבולמוסי אכילה באדם מבוגר עצמאי שמתפקד ברמה סבירה. תודה.

שלום רב הרפואה הסינית והנטורופתית בכלל, מאמינה כי ישנם תפריטים שיכולים להשפיע על מחלות כרוניות וגם על מצבים נפשיים. לשם כך עליך להוועץ עם נטורופת. עם זאת, בולמוסים מעידים על עניין רגשי נוסף, ולכן הייתי מציעה לך בשלב הראשון לפנות לנטורופת וגם לטיפול בשיחות, ולבדוק אם זה משפר את הדכאון ללא צורך בתרופות. כל זה נכון רק במידה ואתה מרגיש שיש לך מרחב ואוויר לנסות תהליך איטי יותר. אם לא, ואם יש פגיעה מאסיבית בתפקוד או חלילה מחשבות אובדניות, יש לפנות ליעוץ פסיכיאטרי מידי. שיהיה בהצלחה. גילי

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית