אכילה ריגשית

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

22/11/2010 | 12:58 | מאת: רון

מחפש טלפון של מחלקה להפרעות אכילה לילדים האם מחלקה זה מטפלת בבעיות אכילה כפיתית עקב מצב ריגשי?

שלום רון באיזה גיל מדובר? אם מדובר על פחות מגיל 12, אין הרבה מחלקות פסיכיאטרים לילדים בגיל זה והדבר תלוי באזור המגורים. בנס ציונה יש מחלקה לילדים וגם מחלקה לנוער מעל גיל 12. בהדסה עין כרם יש מחלקה ייחודית להפרעות אכילה לנוער, אולי מקבלים גם ילדים. מהו אזור המגורים? הטיפול במחלקה מתאים גם להפרעות כפיתיות עקב מצבים נפשיים שונים. עדכן אם יש צורך בעוד עזרה. גילי

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית