אני בצרות.

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

09/11/2010 | 18:22 | מאת: אני

אני בת 28 ואמא לשלשה ילדים.לאחר הלידה השלישית לפני 4 שנים התחילה לי הפרעת אכילה.הורדתי עוד ועוד אוכל וישתמשתי במשלשלים.פניתי לאיכילוב והם אמרו לי לפנות לתל השומר.(בזמנו שקלתי כ-48 קילו אני 1.64)לא פניתי לתל השומר ומאז אני עולה ויורדת במשקל.מעלה 7 קילו בחודש ומורידה 8 קילו חודש לאחר מכן.אני משתמשת בלעקסדין 6-8 כדורים ביום (ומפסיקה ליומיים)כל עליה במשקל גורמת לי דכאון נורא.ותחושת כישלון.כרגע אני על הפנים מאחר ובחודש האחרון העלתי 5 קילו(בעיקבות בולמוסים חסרי שליטה)אני נרגעת קצת רק לאחר שאני משתמשת במשלשלים.אני רוצה למות.אני מנסה לשנות בגלל ילדי אך זה חזק והורס את חיי אני אמא טובה ומנסה לתת לילדי את הכל אך עכשיו אני מותשת.צר לי על ילדי שיש להם אמא דפוקה.מה לעשות?אני רוצה למות.

שלום לך. אני מתנצלת על הזמן שלקח לי לענות להודעתך הדחופה. את מתארת מצב רגשי קשה. האם את מטופלת כעת אצל פסיכיאטר או פסיכולוג? ישנן מרפאות ציבוריות שנותנות טיפול ללא תשלום, הכולל טיפול פסיכולוגי, פסיכיאטרי, דיאטני והדרכת הורים. מהו אזור מגורייך? גילי

18/11/2010 | 15:09 | מאת: אני

תודה על תגובתך. אני גרה באזור המרכז אשמח לדעת היכן ניתן לטפל בבעיה .חייבת לשים את הפרשה הזו מאחורי כי אני מאבדת את דעתי.

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית