תינוקת בת חודש פולטת...

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

10/06/2009 | 16:45 | מאת: לולי

יש לי תינוקת בת חודש וקצת שנולדה פג בשבוע 35, היא אוכלת מטרנה קורנפלור בגלל שבפגיה שמו לב שהיא לא אוכלת מטרנה של פגים, מאז שהיא אוכלת את המטרנה היא כל כמה ארוחות פולטת כמות גדולה בצורת הקאה, לא תמיד יש לה תיאבון לפעמים היא אוכלת מהר וגומרת את האוכל ולפעמים היא אוכלת לאט ולא מסימת, רציתי לדעת מה ניתן לעשות?

10/06/2009 | 18:11 | מאת: י

יש צורך לשלול בעיה רפואית, בגלל הרקע שאת מתארת. האם היא לא נמצאת במעקב במרפאת פגים בביה"ח בו היא נולדה?? אנא פני לרופא ילדים או לרופא נאונטולוג - המומחה לרפואת הילוד.

שלום רב שאלתך מתאימה לרופא ילדים המתמצא בתזונתם של תינוקות ופגים. אם את חשה קושי בהבנת הסבריו של הרופא או רצון לקבל עוד מידע והכוונה, תוכלי לעשות זאת בטיפת חלב, שם אחות מקצועית תוכל להסביר לך יותר ולהנחות אותך. שיהיה בהצלחה גילי

11/06/2009 | 13:33 | מאת: לולי

הלכתי לרופאה והיא החליפה לה את האוכל אבל היא לא רוצה לאכול את מה שהיא נתנה לה והיא רוצה רק את מה שהיא אוכלת עכשיו מטרנה קורנפלור זה מה שאמרו לי לתת לה לפני שהיא השתחררה מהפגיה לתת לה מטרנה קורנפלור, יש לציין שבטיפת חלב הם לא ממש מבינים בתזונה לפי מה שראיתי וששאלתי כשהיתי שם

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית