איך לאכול?

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

10/08/2010 | 20:22 | מאת: אילה

אני ברשימת המתנה למרפאה בהדסה, לדבריהם רק בעוד כשלושה חודשים יתפנה מקום, אני רוצה לעלות במשקל כדי להרגיש טוב אבל לא מצליחה לאכול,פשוט מלאה כל כך. מה אפשר לעשות?

שלום לך אילה עד שתתקבלי לטיפול במרפאה, את מוזמנת לפנות לתזונאית שמתמחה בהפרעות אכילה דרך קופת החולים שלך. תזונאית המתמחה בתחום זה מסייעת להתמודד גם עם הקושי הרגשי המתלווה לאכילה ועוזרת להקנות הרגלים התנהגותיים חדשים שיקלו עלייך. אני מכירה מישהי מצויינת המקבלת בירושלים דרך "מכבי" אם זו במקרה קופת החולים שלך. אם לא, בכל קופה יש יחידה המתמחה בתחום זה. את מוזמנת לפנות אלי במייל אם אוכל לעזור עוד [email protected] בהצלחה , גילי

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית