מה עושים?

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

04/08/2010 | 14:20 | מאת: נמאס לי

אני אוכלת ואוכלת ממלאה את עצמי באוכל (לא משנה איזה)עד שאני חשה בחילה עזה. מפסיקה נושמת מתפללת שאהיה מסוגלת להקיא את זה למרות שלא הקאתי מאז גיל 10. (אני בת 35) ומבטיחה לעצמי לא לאכול יותר כך. אבל מיד כשהבחילה עוברת אני חוזרת למקרר ושוב ושוב... אני בטיפול פסיכולגי בגלל דברים אחרים וממש חוששת להעלות את הסוגייה החדשה שהתפתחה לה שם לאט לאט אבל בגדול. זה משתלט עליי. הלוואי ויכולתי להקיא.!!!!!!! מה עושים????

שלום לך. נתחיל במה לא עושים. לא מקיאים. התקפי האכילה שאת מתארת חייבים לעלות בטיפול, והם אולי גם קשורים תכנים שעולים בו. יתכן שזו דרכך להקל על תחושות קשות ויש להעזר בטיפול למציאת דרכים חלופיות. הקאה לא תפתור לך את הבעיה כי אם תוסיף שלל בעיות בריאותיות ורגשיות נוספות. נסי למצוא את האומץ לשתף בטיפול בעניין זה . הטיפול הוא הרי עבורך ומידע שכזה הנו חיוני להתקדמותך. מקווה שזה עוזר. גילי

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית