אכילה לא רצויה,

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

08/07/2010 | 01:37 | מאת: אחר בגיל ההתבגרות

08/07/2010 | 01:42 | מאת: אחר בגיל ההתבגרות

(רשית אני לא יודע עם הגעתי לפורום הנכון.. ) כיום אני שוקל 56 ק' ואני בן 12 עכשיו כל פעם שאני אוכל משהו ואני שוועה אז אני חייב לאכול עוד כאילו אני ימות מחוסר אכילה . ואני מסרב לאכול יותר מ 1000 קלוריות ביום. אז השאלות שלי ככה: מה לעשות? כמה קלוריות אני צריך לאכול כיום כדי לשמור על המשקל ולא לעלות? האם אני צריך מישהו שיעזור לי?

שלום לך נשמע שהאכילה הפכה למשימה מסובכת וקשה בשבילך. אני מציעה לשתף את הוריך בקושי שלך לדעת כמה עליך לאכול, ושתפנו יחד לתזונאית בקופת החולים שמתמחה בהפרעות אכילה ואולי גם שתפנו יחד לטיפול משפחתי. אשמח לעזור אם יהיה צורך. אתה גם יכול להראות להורים את ההודעה שלך ושלי וכך להתחיל לדבר אתם על הנושא. בהצלחה. אתה מוזמן לכתוב כאן מה החלטת לעשות. גילי

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית