עזרה... /:

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

22/06/2010 | 20:08 | מאת: מורן

שלום, אני בת 15 ובחצי שנה- שנה האחרונה ירדתי . אך לאחרונה אני לא מצליחה לשמור על תפריט מאוזן וכל פעם שאני מתחילה לאכול אני זוללת מכל הבא ליד עד שהבטן מתנפחת ומתעוותת. כבר עליתי קילו וחצי ואני מרגישה נורא. רואים שהבטן גדלה ממה שהייתה ואני נורא מבואסת. אני נורא רוצה להוריד את הקילו וחצי האלה ולשמור על תפריט קבוע אבל אני פשוט לא מצליחה. בנוסף, אני נוזעת עוד 10 ימים ונורא חשוב לי להפטר מהקילו וחצי האלה עד אז. אני מרגישה שמנה ומנופחת כל הזמן עד שממש אין לי חשק לקום ולעשות משהו. מה עליי לעשות ? אשמח לתשובה [:

שלום מורן. את שואלת כיצד לרדת במשקל עד הנסיעה אך בעצם כותבת בפורום של הפרעות אכילה. בין השורות של מה שכתבת מסתתרת לדעתי הרגשה שלך שמשהו כאן לא בסדר. ירדת באופן קיצוני במשקל וכעת את חיה בפחד גדול לעלות במשקל. אני ממליצה לך לפנות לתזונאית המתמחה בהפרעות אכילה דרך קופת החולים, ולבדוק איתה את התפריט שלך. כמו כן, מומלץ לפנות לטיפול בשיחות שיעזור לך להתייחס למשקל ולאכילה באופן פחות קשה. מה דעתך? גילי

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית