בולימיה ארוכת שנים

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

08/05/2010 | 10:37 | מאת: אiרי

היי גילי לאחר דין ודברים קשים עם קופת חולים מאוחדת הצלחתי לקבל טופס 17 לתל השומר דרך רופא המנהלה. וביום ראשון 2.5 בקרתי במחלקה להפרעות אכילה שוחחתי כשעה עם פסיכולוגית... ועוד שעה עם דיאטנית ובאותם שיחות נאמר לי שטיפול פסיכולוגי להפרעות אכילה ניתן רק לאחר אישפוז במחלקה... ובמקרה שלי אוכל לקבל באותה מסגרת רק יעוץ דיאטטי ... ותשובה לעניין הטיפול אקבל תוך שבועיים... אז אני רואה שגם מכאן לא תבוא הישועה... אשמח אם תוכלי להנחות אותי כיצד להמשיך ולהתקדם

היי אורי על המקרה הפרטי אני מעדיפה שנתכתב במייל [email protected] יש לציין שקיים טיפול מרפאתי להפרעות אכילה במרבית המקומות גם לא לאחר אשפוז. אני מציינת זאת לטובת הקוראים האחרים.

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית