לא מצליחה

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

25/04/2010 | 19:58 | מאת: אסתי

אני מנסה כל הזמן להתחיל לשמור ולא מצליחה כלל, נופלת כל הזמן וזה מתסכל מאד, אני חחיבת לשמור כולסטרול לחץ דם גבוה וסכרת גבולית וכבר יותר מגבולית ,אני מאד זקוקה לתמיכה על בסיס יומי כלומר לדבר עם מישהי כל פעם שאני לא מצליחה מה עושים? ממש מיואשת.

שלום לך נשמע שאת זקוקה למסגרת לנהל בה את התזונה שלך. את יכולה לפנות לתזונאית ולבדוק אתה אפשרות לשיחה טלפונית יומית, או לפנות בנוסף לכך לקבוצת תמיכה של פעם פעמיים בשבוע שם תוכלי גם להכיר אנשים שיאפשרו תמיכה הדדית מעבר לשעות הפעילות של הקבוצה. אפשרות נוספת היא שילוב של תזונאית עם חונכ/ת בתשלום (סטודנטית לפסיכולוגיה או לתזונה) שיעזרו לך עם ההתמודדות היומיומית בשיחות ואולי גם מפגשים. אם תרצי לחשוב יחד על דרך למצוא משהו מהנ"ל את מוזמנת לפנות אלי במייל [email protected] בהצלחה גילי

27/04/2010 | 06:46 | מאת: אסתי

תודה רבה לך על התשובה המהירה והעוזרת ותומכת.

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית