לגילי- בבקשה תנסי לעזור.

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

22/04/2010 | 21:01 | מאת: me

אני בעלת בלוג שעוסק בעיקר בהפרעות אכילה. אני מאוד דואגת לאחת הקוראות שלי- ילדה בת 15 גובה 161 שירדה מ70 ק"ג ל30 וקצת תוך מספר חודשים. להורים שלה לא אכפת ממנה ולמעשה נדמה לי כאילו לאף אחד לא באמת אכפת מה קורה איתה. אני ממש רוצה לעזור לה, אבל אין לי איך. אני כל היום חושבת עליה ובאמת פוחדת שהיא תמות בכל רגע נתון. בבקשה תנסי לעזור לה איכשהו. זה קישור לבלוג:http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=674103&year=2010&month=4

23/04/2010 | 00:15 | מאת: me

פניתי לערן ואח"כ למשטרה והם שלחו ניידת. אני מקווה שהיא תהיה בסדר.

23/04/2010 | 17:45 | מאת: me

המשטרה בסוף לא עשו כלום. היא אמרה לי שהיא רוצה ללכת לאישפוז אבל זה מרגיש כאילו הכל באוויר. מה אפשר לעשות כדי לעזור לה?

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית