כוויה בשפתיים!?

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

15/04/2010 | 22:37 | מאת: גוליה

היי, רציתי לשאול מה ניתן לעשות\ לא ניתן, כשיש "כוויה" בשפתיים שנוצרה כתוצאה מאכילה מוגזמת, כנראה- כלומר, שפתיים שורפות, ולשון ונהיה כבר צבע קצת כהה בשפתיים- וגם שיניים נפגעו קשה!

שלום לך. מבחינה רפואית עליך להתייעץ עם רופא עור בעניין הכוויה. אך בין השורות של שאלתך מסתתר תאור של הפרעת אכילה קשה שפוגעת בגוף ובנפש. אני ממליצה לך בחום בנוסף לפניה אל רופא העור, למצוא לעצמך מסגרת טיפולית (יש בפורום רשימת אפשרויות לטיפול), ולא לתת למחלה לנהל את חייך. תרגישי טוב! גילי

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית