סבלתי מהפרעות אכילה והבראתי באמצעות הומאופתיה

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

01/04/2010 | 18:34 | מאת: דניאל

שלום בגיל הינקות והילדות כמו בגיל הנעורים עד גילאי העשרים סבלתי מאנורקסיה ובולמיה קשים ביותר. שתי הפרעות אלו נעלמו לחלוטין וללא זכר אחרי טיפול הומאופתי. דניאל

אני מופתעת לשמוע, אך טוב שזה עבד עבורך

11/04/2010 | 19:41 | מאת: ד"ר אדית דניאל ND PHD

הרבה מאוד בנות שפונות להומאופתיה יוצאות מהמחלה בקלות יחסית יש על כך עדויות רבות לא רק שלי השאלה היא אם בוחרים ומוכנים לראות אותם או לא -יש לי הרגשה שבנות בחורות ונשים מקבלות עידוד יורת חזק לבחור לראות את הסבל ולא את האור בקצה המנהרה - החברה מעודדת אותם בצורה ישירה ועקיפה להישאר חולות ותלויות במחלה ובמטפלים רבים שונוים כי זה משרת אינטרסים חברתיים. כלכליים ומשרת את מעמד האישה לכיוון ההפוך שלו. כך נשים מוכשרות מחוננות ואינטליגנטיות נשארות בעייתיות וכך החברה רושמת לעצמה וי בקטע של נשים לא יכולות להצליח ולהיות בעלות מעמד בריא חזק זהה לגבר כולל מהסיבה הזאת שהן מזיקות לעצמן פיזית ונפשית בעידודו החברה כמובן. אנורקסיה ובולמיה הם מוצר שהחברה יצרה כדי להקטין נשים. מי כמוני יודעת. בברכה דר אדית דניאל ND PHD בברכה דר אדית דניאל

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית