בולמיה

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

19/03/2010 | 23:23 | מאת: אישתו

נראה לי שבעלי סובל מבולמיה, כבר די הרבה זמן אני רואה סימנים של הקאה בשרותים, לעיתים אני גם שומעת אותו.. לטענתו אני מגזימה וזה קורה רק לפעמים כשהוא אוכל יותר מדי(?). האם זוהי באמת בולמיה, מה התדירות, אם בכלל יש משמעות לכך, ומה עושים איתו איך אפשר לעזור לו?

שלום לך קשה לדעת מה הן העובדות מבחינת תדירות וסיבת ההקאות כי בעלך לא שתף אותך בכך. יש מקום לשתפו בכך שהבחנת כי משהו אינו כשורה ולהציע עזרה. אפשרות טובה היא לפנות יחד לטיפול זוגי בו תוכלו גם לבחון מה קורה מבחינת אכילה וגם מדוע התקשורת בינכם לא מאפשרת לפתוח את הדברים במלואם. בהצלחה

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית