הפרעת אכילה?

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

25/02/2010 | 14:00 | מאת: דנית

בתי בת כמעט 10 מז ומתמיד אוהבת לאכול תמיד רעבה .. אנחנו מסיימים ארוחת צהריים ומיד היא רוצה עוד משהו בארוחות תמיד מבקשת תוספות וביציאות אצל חברים מבקשת לאכול.עלי לציין שהבית מלא כל טוב אני לא מונעת ממנה דברים באופן קבוע אך כשמגזימה אני מעירה לה .היינו בעבר אצל דיאטנית מה שלא החזיק מעמד אני מנסה להסביר לה שהיא יכולה להעדיף אוכל אחר פחות משמין אך היא טוענת שלא אוהבת בנוסף שמתי לב שהיא אוכלת בחשאי מה לעשות....

שלום דנית אני ממליצה לך לפנות ליעוץ מקצועי אצל פסיכולוג/עו"ס המתמחה בהדרכות הורים ואם אפשר גם בהפרעות אכילה, וזאת על מנת לבחון יותר לעומק מה הדפוס המתקיים סביב אוכל וכיצד ניתן להשפיע עליו. בהצלחה

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית