עצה

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

24/02/2010 | 07:46 | מאת: שולמית

שלום, אני בת 21, ואף פעם לא התעסקתי במשקל שלי או במה שאני אוכלת . תמיד הייתי במשקל ממוצע, עד השירות הצבאי שלי. אני לא יודעת מה נכנס בי אבל בשנה השנייה לשירות שלי היה לי רע עם עצמי והחלטתי שאני רוצה לרדת המשקל והתחלתי דיאטה קפדנית מאוד. רזית הרבה ובמהירות והייתי לטענת הסובבים אותי רזה מידי, וכולם סביבי התחילו להגיד לי שאני נראית 'רע'. אחרי הצבא טסתי ישר לחו"ל והשמנתי מאוד. אני לבד בחו"ל כרגע ועוברת אליי תקופה קשה של הקאות וכדורים ואני לא מצליחה לשמור ולהפסיק עם ההתקפות אכילה וזה משתלט עליי.

היי שולמית את כותבת שבצבא העיסוק במשקל החל סביב תחושה רעה. האם כעת כשאת בחו"ל תחושתך טובה? האם ייתכן שהסמפטום שמשתלט כרגע, מסמן לך משהו על המצב הנפשי הכללי? אני חושבת שעל הקאות אולי קשה יותר לשלוט אך על כדורים אפשר. נסי בתור התחלה להפסיק על הכדורים. בנוסף לכך, נסי למצוא דרכים לפרוק את הרגשות גם בחו"ל, כמו כתיבת יומן או בלוג באינטרנט וכמובן, מוזמנת להמשיך לכתוב כאן. איני יודעת מה הנסיבות בהן את בחו"ל אבל יש מצבים בחיים שבהם עדיף לעשות שינוי בתכניות ולטפל במשהו שבכל מקרה יצטרך להיות מטופל. עדכני גילי

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית