גילי היקרה

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

02/02/2010 | 13:49 | מאת: אופיר

הי גילי רציתי לומר לך תודה שאת פה תמיד, מקשיבה ותומכת. פניתי למרפאת הנוטרים, מיליתי שאלון באורך מגילה..נקווה שהם יעזרו..אני מפחדת שהם יפסלו אותי בגלל המשקל שלי ( שהם לא יאמינו לי שיש לי בעיה כי אני שמנה )..הם יכולים להגיד לי שהם לא נותנים לי שום טיפול כי לדעתם אני לא צריכה? את ממש מדהימה (: אופיר

03/02/2010 | 19:43 | מאת: אופיר

הי גילי רציתי לשתף בחוויה ממש לא נעימה שקרתה לי הבוקר עם המרפאה בנוטרים, המזכירה שם הביאה אותי לידי בכי. היא התקשרה להגיד לי שיש להם תור, ושישבו בחדר עוד שלושה סטודנטים לרפואה ושאני אתעלם מהם. אמרתי לה שלא נוח לי עם זה, מה שלי אישית נראה מאוד לגיטימי. מילא, אם הייתי שם פעם עשירית והייתי מרגישה בנוח, אבל אני עוד לא מרגישה בנוח ולא מתאים לי. נקודה. רק שלה זה כנראה לא היה מספיק, ומצאתי את עצמי צריכה להסביר לה שלוש פעמים, והיא פשוט לא הפסיקה להפעיל עליי לחת וגרום לי רגשות אשמה שאני מסבכת את העניינים. בסוף מצאתי את עצמי אומרת לה שהם סטודנטים מהאונ' שלי ולא מתאים לי שאני אפגוש אותם, והיא אשכרה התחילה להתווכח איתי על מס' הסטודנטים באונ' ומה הסיכוי שזה יקרה. בסוף התחלתי לבכות מרוב ייאוש וניתקתי. זה לא לגיטימי שלא בא לי להיות סטדי קייס? אני באה כדי לבקש עזרה ועוד לפני שהגעתי מפעילים עליי כזה לחץ. לא צריכה את זה..ממש לא! בקיצור, מרגישה אשמה ומעוצבנת. ): אופיר

אופיר היקרה. טוב שפנית למרפאת הנוטרים וגם שעמדת על כך שלא תחשפי לסיטואציה שאינה נוחה לך. מרפאת הנוטרים מצטיינת בטיפול מקצועי אך בשירותי מזכירות שלעיתים לוקים בחוסר רגישות... מהנסיון שלי אתם, כאשר נודע לצוות המטפל (עינת צוברי-ראש המרפאה) שכך התנהגה מזכירה, הצווות לוקח על כך אחריות, מתנצל ופועל בהתאם בנוגע לאותה מזכירה. אל תתני לאשה לא רגישה וחסרת משמעות לפגוע בצעד החשוב והנכון שאת עושה למען עצמך אשמח לעוד עדכונים. ולא. אין סיכוי שלא יתנו לך טיפול כי יחשבו שהמשקל שלך גבוה/נמוך מדי. בהצלחה!

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית