דאגה לביתי הבוגרת

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

31/01/2010 | 20:27 | מאת: אמא

ביתי בת 27 לא רואה את יתרונותיה: חוכמה יופי חיה בצל של אחותה הצעירה שנדמה לה שיותר יפה. הגדולה מסוגרת, אין לה חברה ומעולם לא היה לה חבר. מאז התיכון יש לה שינויים קיצוניים במשקל. אני הבעתי בפניה את החשש שיש לה הפרעות אכילה אך היא מכחישה בתוקף. היום בבירור ראיתי סימנים שהקיאה. אולי אפילו רצתה שאגלה זאת אחרת היתה מעלימה את הסימנים. בעבר טופלה פסיכולוגית וגם טופלה תרופתית בשל OCD בצפרמיל. הפסיקה את התרופה בלי שום יעוץ אני ממש חרדה ולא יודעת איך לנהוג. אנא הנחי אותי מה עלי לעשות תודה

שלום לך תסכולך מהפער בין יתרונותיה הבולטים של בתך לבין חווייתה הפנימית הנו ברור. כפי שצויין בהודעה (שמחקתי כי לא מקובל להמליץ על מטפלים בפורום), טיפול לבתך היה הפתרון הטוב ביותר אך כפי שכתבת, היא אינה מוכנה לפנות. אני ממליצה לך בחום לפנות בעצמך לטיפול שיסייע לך להתמודד קודם כל באופן פנימי עם המצב המתסכל, ואולי גם יוכל לסייע לך לעזור לבתך. לא ניתן להבטיח זאת כמובן כי פעמים רבות לא ניתן לעזור לאדם שמסרב להיעזר, אך ללא ספק שווה לנסות. בברכה, גילי

04/02/2010 | 21:28 | מאת: אמא

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית