לגילי

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

19/01/2010 | 14:33 | מאת: מזל

גילי שלום, אבקש ואשמח לחוות דעתך, אני בת 26 גובה 1.67 משקל 51, נשירת שיער שלא נגמרת, לפעמים יש לי סיבובי ראש, ויטמינים מקבוצת B נמוכים, לחץ דם נמוך. חלשה. אכילה לא מסודרת. האם יש בעיה של הפרעות אכילה לפי הנתונים הנ"ל. תודה, מזל

שלום מזל אבחנה של הפרעת אכילה כוללת מדדים גופניים ונפשיים. ציינת כל מני מדדים גופניים בעיקר, אך לא כדאי על סמכם לקבוע אבחנה. אני ממליצה לפנות לרופא משפחה לבירור מצב גופני כללי וכן על מנת להעלות בפניו את השאלה האם את סובלת מהפרעת אכילה ולחשוב מהו הטיפול המתאים עבורך. שיהיה בהצלחה

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית