כואב לי

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

15/01/2010 | 11:28 | מאת: אופיר

הי גילי שוב אני..כותבת פה כי אין אף אחד אחר שמקשיב לי..אוף, קשה לי מאוד. אני מנסה להמשיך לתפקד,לכתוב עבודות..ניסית לכתוב עבודה בלי לאכול יומיים? ועם כל האובססיות האלה. יש רגעים שאני פשוט רוצה למות, עושה לעצמי דברים הרסניים, מכאיבה לעצמי בצורות מטורפות, ואין לי למי לפנות. פעם היה מי שאמר לי שכשאני רוצה לעשות משהו לעצמי, שאתקשר. עכשיו אין..אני פשוט עושה, ואין מי שיעזור לי לעצור את זה כשזה מתפרץ. כואב לי

היי אופיר טוב שאת כותבת כאן. תקופה של כתיבת עבודות היא תקופה מלחיצה, ובצירוף עם קשיים קודמים לא פלא שאת במצב רגשי קשה. קשה לשמוע שאת מכאיבה לעצמך. אם לשוחח עם מישהו יכול לעזור לך את יכולה להתקשר 24 שעות לער"ן בטלפון 1201. יש להם גם צ'ט אישי בזמן אמת http://www.eran.org.il/ כמובן שזה לא במקום אנשים משמעותיים שדואגים לך בחייך אך זה יכול לעזור לתקופות קשות ועמוסות. את צריכה להיות גאה בעצמך אופיר, שחרף הקושיף האובססיות והרגשות ההרסניים, את ממשיכה לנסות לתפקד. זה אולי נראה בלתי אפשרי להרגיש אחרת אבל אני מקווה שבקרוב תרגישי קצת הקלה ותוכלי גם להתמלא בכוחות ולא רק להאבק כדי לשמור על ראש מעל המים. אני גאה בך על כך שאת לא מוותרת. גילי

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית