בנות יקרות... אני מבינה את הכאב

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

23/12/2009 | 00:51 | מאת: אחת

יותר משאתן מתארות לעצמכן. הייתי מכורה להקאות ולהרס, לכאב ולשנאה-דחיה-אהבה-ח. אהבה עצמית.הייתי אוכלת ומקיאה כל היום, מסעות קניות אוכל מטורפים, אולקוס, בעיות בשיניים ובחניכיים... היום אני שונה, הפסקתי להקיא, ביקשתי מהשם שיתן לי כוח להחזיק בפנים, התחלתי לברך על מה שאני מכניסה לפה, מעין לקבל רשות, אישור, שאני לא גוזלת מאף אחד בעולם... זה הרי הכל עניין של מקום שלי בעולם, הרגשה בטוחה, קבלה עצמית וקבלת המיניות- חיים-קיום שלי... איזהו האדם המאושר- זה שמקבל אישור... לעיתים רחוקות מאוד קורה שאני אוכלת משהו טיפה שמכביד עלי ואז משחררת קצת, אבל אני יודעת שאני לא רוצה להכניס את עצמי למעגל הקסמים ולסחרחרה המטורפת הזו. לפחות ממנה עוד איכשהו הצלחתי לצאת. יש לי עוד ג'וקים בראש שאני צריכה לעבוד עליהם, אבל היום, ברוך השם, הרבה יותר מקבלת עצמי, ואת העולם, היום יש לי כתובת עם מי לדבר, חוץ מהפסיכולוגית שלי, השם שומע אותי... ותבינו אני באה מבית אתאיסטי לחלוטין, אבל מתוך התהום והשאול צעקתי אליו והוא ענה לי. אני יודעת שאלה דברים שאולי לא ידברו אל כל אחת מכן, וזה בסדר, כל אחת תבחר את הדרך שלה, באהבה, לריפוי. שהרי כתוב בתורה "ואהבת לרעך כמוך"- קודם תאהב את עצמך... ואח"כ את האחר. אז אני מאחלת, שלמרות שקשה ולפעמים לא מובן וחשוך וזה כמו נצח...נראה שלעולם לא נתרומם והמצב לא ישתפר, תאמינו שכל עוד אתן בחיים אתן יכולות לשנות, אני מאחלת לכן באהבה גדולה, שכל אחת תמצא לה את הדרך שלה למצוא נקודות טובות בעצמה, לאסוף וללקט, ובסוף תראה איזה נשמה אדירה יש לה, ויש לכן, לכל אחת מכן, למרות שאני לא מכירה אתכן, אני בטוחה שאתן נפלאות ורגישות וחכמות וכל אחת אוצר גדול, אבן יקרה ואהובה וכל אחת יכולה לתת מעצמה המון... אנחנו צריכות קודם כל כוח בשביל עצמינו... שולחת לכם אהבה ורפואה שלימה, רפואת הנפש ורפואת הגוף, ושמחה... וגם אמונה. אחת

24/12/2009 | 16:46 | מאת: girl interrupted

תודה אחת. על המילים מלאות התקווה והרגישות. הרבה בריאות - בגוף ובנפש..

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית