שאלה דחופה!!!

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

26/05/2009 | 11:18 | מאת: אני

שלום, אני בת 17, וקניתי לא מזמן את התרופה החדשה "diet for life" , אני לא מרבה לאכול...ללא פיקוח ההורים אני אוכלת רק מסטיקים ושותה קולה דיאט. אם פיקוח ההורים אני אוכל יוגורט ביום של 0% ומתחמקת משאר הארוחות. התחלתי לקחת את התרופות לפני שלושה ימים ורציתי לדעת אם הן בכל זאת ישפעו ואיך ואם לא אז למה?! וגם מצאתי פרסומת באינטרנט של "דוקטור טבעון" שצריך להשאיר פרטים ונצגי יחזור אלייך. בפרסומת רשום שזה מוריד 12 קילו בחודש!!! האם זה הגיוני? בבקשה תעני לי זה נורא נורא דחוף. תודה.

שלום לך את כותבת ששאלתך דחופה, ככל הנראה כי את רוצה לדעת בדחיפות האם תרדי במשקל וכמה אני מסכימה ששאלתך דחופה אך לדעתי מסיבה אחרת לפי תיאורך את לוקה בהפרעת אכילה חמורה. גם אם מבחינתך ההרזיה והאכילה המועטה נותנות הרגשה טובה, הרי שברור שהן פוגעות בבריאותך באופן מהותי. גם אם אינך מרגישה זאת עכשיו, חוסרים המצטברים בגוף עשויים להביא למחלות קשות ולמוות בייסורים בשלבים מאוחרים יותר בחיים אנא ממך, פני בדחיפות לרופא המשפחה על מנת לברר האם את בסכנה בריאותית בשל האכילה המצומצמת. מעבר לכך, פני לתזונאית. היא תעזור לך להחליט אם, כמה וכיצד עליך לשנות את משקל גופך ולגבי הורדה של 12 ק"ג בחודש, איני יודעת אם זה הגיוני אך אם הדבר נכון מדובר במצב גרוע ביותר שהרי ידוע שירידה מהירה במשקל מובילה לבעיות בריאות חמורות ולהשמנת יתר בהמשך החיים אל תזניחי את מצבך החמור ועדכני אותנו מה קורה גילי

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית