לגילי... בבקשה

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

01/12/2009 | 16:05 | מאת: דנה

אני עליתי בחודשיים 10 קילו בגלל בולמוסים. שום בגד לא עולה עליי. איני יכולה עם המציאות הזאת יותר. אני עובדת מהבוקר עד הלילה ואין לי תקציב לטיפול ותזונאית, מה אפשר לעשות במקרה כזה שאין אמצעים? יש באינטרנט איזשהוא אתר בנושא? עם הדרכה? אודה לך מאוד

דנה שלום אם את נתקפת בולמוסים חסרי שליטה, אז אתר או הדרכה באינטרנט לצערי לא יוכלו לסייע לך, כי בולמוסים דורשים טיפול מקיף יותר. מרפאות איכותיות רבות לבריאות הנפש מתמחות בהפרעות אכילה וממומנות על ידי משרד הבריאות. בהן תוכלי לקבל טיפול פסיכולוגי וליווי של תזונאית. קיימת רשימת מקומות באחת ההודעות באתר ואוכל גם לעזור לך למצוא באופן ספציפי. בנוגע לתחושת העלייה במשקל, אולי תוכלי למרות העומס למצוא זמן מסויים (אפילו 15 דקות ביום) לפעילות גופנית? אשמח להמשיך ולנסות לעזור לך, אך את צריכה לדעת שכדי לטפל בתופעה כמו שתיארת דרושים משאבים, לפחות של זמן ומוטיבציה. שום ביקור באתר או אצל תזונאית אינו פותר בעיות במטה קסמים, אך עולה בדעתי דנה שאם את בתחושת עומס כה מציפה ובתחושת חוסר משאבים, ייתכן כי גופך מאותת לך באמצעות הבולמוסים שצריך לעצור לרגע ולבדוק את המערכת. תקשיבי לעצמך ותקדישי את הפנאי הדרוש לטיפול בעצמך. בהצלחה גילי

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית