לכל מי שיכול לעזור

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

24/11/2009 | 18:46 | מאת: רקדן

אני רקדן מזה 6 שנים. אני רוקד ומופיע בלהקה מקצועית בכל הארץ וגם בעולם, בנוסף אני חייל בצבא בתור רקדן מצטיין. לפני 4 שנים התחלתי את תהליך יציאתי מהארון. ממש לפני היציאה בפניי ההורים, התחילו לי הפרעות אכילה, ירדתי 21 ק''ג ואף אושפזתי תקופה קצרה, עכשיו, אני סובל מהתקפים, הקאית-מה שנקרא בולמיה. אני בטיפול עם פסיכולוגית שעוזרת לי נורא. אבל משום מה, למרות כל התהליכים שאני עושה אני לא מצליח להיפטר מהתקפים יומיומיים. איך אני יודע אם זה התמכרות לאוכל? אולי אני אכלן כפייתי? אני נורא רזה אבל מרגיש רע עם עצמי כי כל התקף כזה פוצע אותי נורא. עוד משהו שלדעתי יעזור לי זה לשמוע על עוד גברים שחווים את מה שעובר עליי, אם יש כאלה בכלל. תמיד רק בנות רושמות בפורמים כאלה, וזה קצת מביך להיכלל בקהילה הזו גם :(

16/12/2009 | 22:20 | מאת: הילה

אני הולכות לקבוצות של אכלניים כפיתיים וזה עוזר לי מאוד. תיכנס לאתר של אכלנים כפייתיים יש שם שאלות מנחות וכן רשימת פגישות תנסה ותיהיה לך תשובה. ממליצים ללכת ל-6 פגישות

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית