חברים אין כמו או אי אכלני יתר אנונימיים

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

29/10/2009 | 11:38 | מאת: שיר

גם תוכנית אוכל , גם מאמנת, גם עבודת צעדים נפשית, וגם בלי כסף בכל הארץ תמיד פתוח http://www.oa-israel.org/

29/10/2009 | 17:57 | מאת: "שבר בסיסי באוקיינוס"

שלום לכולכם /כן אמת, או .אי מקיף אותך פיזי, רגשי, ורוחני, עבודה אישית, ביןאישית וקבוצתית. אני הייתי פיעילה בתוכנית , עבדתי ,הגעתי לצעד 6 ,היתה לי מאמנת, היו לי מאומנות , הרגשתי שפויה ...הרגשתי מחוברת לעצמי ולאחרים.. למעלה משנה שאני בנפילה אחת ארוכה... פלאשבקים מהעבר ..לא מצליחה להתרומם,מרגישה שאני שוקעת לתהום הנשיה...מרגישה יאוש..ללא כוחות,..

שלום אני לא מוחקת את ההודעה הזו מפני שבשל היכרות עם או איי אני יודעת שלא מדובר בגוף כלכלי ושזהו פתרון שמתאים לחלק מהאנשים באופן זמני או קבוע. החסרון של מסגרת זו בעיני, קשורה למה ש"שבר בסיסי באוקיינוס" מתארת. מדובר במסגרת מאד מחזיקה ואינטנסיבית, אך היא פחות שמה דגש (למיטב הבנתי) על יצירת תהליך פנימי ואינדווידואלי, למרות שיש את הצעדים. התכנית היא קבועה מראש ויש פחות דגש על הבנת הקושי העמוק של כל אחד ופתרון שלו כמו בטיפול פסיכולוגי. לעיתים יכולה זו להיות מסגרת טובה במקביל לטיפול פסיכולוגי לסיכום, לא ממליצה ולא פוסלת, שכל אחד יבדוק ויראה אם זה עונה לו על הצרכים שלו בעניין זה בהצלחה לכולם גילי

14/12/2009 | 11:58 | מאת: אליזבט

היי חברה מקווה שחזרת לאו אי זה קורה להרבה העיקר לא להתיאש להישאר בחדרים יש תמיד תקווה

09/11/2010 | 22:50 | מאת: סולטן יעקב

כמה עובדות: מתוך כ 100 איש שמבקרים בקבוצה ממוצעת רק כ 2 נקלטים. הקול של 98 הנותרים אינו מעניין אף אחד באו אי. עוד: הכלי הבסיסי באו אי הוא שטיפת מוח.אין הצלחה רבה לכלי זה מבחינת הבעיה האקוטית של השמנת יתר-אנשים יורדים במשקל ושוב משמינים.עוד: הרבה אנשים נמצאים שם כי אינם מעונינים בטיפול תרופתי, או אי מספק להם רוגע תקופתי.עוד: הכלי היחיד שהוא חובה "אנונימיות" מופר כל הזמן! רכילות מתנהלת בשיטתיות. עם השנים ניסו את או אי גם ידוענים, אך הם עזבו רובם ככולם (עד היום מדברים עליהם...) ויש עוד...

10/01/2011 | 08:31 | מאת: אליזבט

- שבר בסיסי באוקיינוס בתור חברת או אי מזמינה אותך בחיבור חיזרי לחדרים את לא לבד תמצאי עזרה,וחיבוק יש לנו מחלה של התבודדות בואי את לא לבד

08/05/2010 | 06:24 | מאת: מרים קראון

מסכימה עם שיר אני מצאתי את הפיתרון עבור השמנה ואכית יתר באכלני יתר אנונימים ,ירדתי25 ק"ג ופעם ראשונה בחיי אני שומרת על ירידה זו מזמינה אותכם לנסות. הכנסו לאתר שלנו ותוכלו לקבל רשימת פגישות לכל הארץ.

22/06/2011 | 23:17 | מאת: יפה

אני חולה המון שנים, מתוך יאוש מוחלט הגעתי לאו. איי אני מרגישה שרק אלוהים יכול להוציא אותי מתוך המופת הזו של אכלנות יתר כפייתית. מחפשת בנרות מאמנת רצינית ומקצועית. אשמח לשמוע.

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית