בקשה להדרכה לכניסה כחברה בפורום

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

17/10/2009 | 22:46 | מאת: אוקיינוס

מאחר ואינני בקיאה ברזי האינטרנט ואינני יודעת איך להתחבר כחברה משתתפת בפורום זה, ומאחר ואני אכלנית כפייתית ומעוניינת להשתתף בפורום זה. אני מבקשת מכם הדרכה ,כיצד ומה עלי לעשות בכדי שאוכל להשתתף באופן פעיל כחברה בפורום זה. תודה ושבוע טוב אוקיינוס

שלום לך וברוכה הבאה לפורום כל שעלייך לעשות זה בדיוק את מה שעשית כבר.. לכתוב הודעה כאשר יש לך שאלה או רצון לשתף, ולקבל תגובות מהגולשים האחרים וממני. את יכולה גם לקרוא מה כתבו אנשים אחרים ולהגיב לדבריהם באותה הצורה. אם יש שאלות טכניות את מוזמנת לשאול גם, אך נראה שהסתדרת מצויין! מחכה לשמוע ממך. גילי

18/10/2009 | 23:32 | מאת: "שבר בסיסי" באוקיינוס

גילי, תשובה כל כך כנה ופשוטה שסותרת לי את הבידוד באופן מידי ,שאפילו כבר לא כל כך מתחשק לי לפתוח ולאכול את חפיסת השוקולד שתכננתי לעכשיו... כך פשוט ,להרגיש שיש לי מקום בפורום זה ואת מזמינה אותי ... ומחכה לשמוע.. מרגיש צביטה בלב...בטח נדמה לי .. את לא חושבת שאתנסחפת... את השוקולד כבר לא אוכל היום... תודה!!!!קבלת הפנים שלך סתרה לי בידוד בגודל ובעומק האוקיינוס...

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית