יום כיפור

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

27/09/2009 | 10:23 | מאת: כלואה

אני מבקשת סליחה אם פגעתי, העלבתי, הכאבתי, לא התייחסתי, השפלתי, כעסתי, עצבנתי, העצבתי, התעלמתי, לא הבנתי, שכחתי, שיקרתי, רימיתי, הרסתי, הכחשתי, חשדתי, לא הקשבתי, לא אהבתי, לא הייתי, לא רציתי, נהגתי באנוכחיות, לא התחשבתי...מצטערת על כל אותם דברים שעשיתי ופגעו באחרים. ובפני עצמי אני גם מבקשת סליחה, על כל הפגיעות שלי, ההרס וההתעלמות ממי שנמצאת בתוכי. אני כמעט ורועדת מפחד מהיום הזה....לצום, לא לאכול ולא לשתות 24 שעות..כמובן שכל שנה זה היה מעלה אצלי טריגר (מאז ההחלמה) שמא אמשיך את יום כיפור גם לאחר שיגמר. אך השנה, השנה שנראה שצעדיי החולי שלי גדלו, השנה שנראה שעזבתי את המקום הבריא מעט...השנה אני מפחדת, השנה אני מתפללת ומבקשת שאחרי אצום אחזור למקום שפוי ואוכל לאכול..אחרי הצום אני מבקשת להתחיל להיות במקום בריא יותר. מתפללת שזה יעבור בשלום.......... צום כל לכל מי שצמה, שמרו על עצמכן, זכרו שאחרי הצום חייבים להכניס לגופנו משהו, שמא לא נמשיך את הצום הזה באופן פרטי מיוסר והרסני. גילי ובנות יקרות, גמר חתימה טובה!! אני.

תודה לך על הדברים שכתבת ועל האיחול לגמר חתימה טובה. זו תזכורת חשובה. להפריד בין הצום הזה, משמעותו ומטרותיו, לבין העיסוק הלא בריא ברזון ובאכילה. בהצלחה לך ולכולן. מוזמנות לכתוב כאן אחרי הצום, ולראות יחד איך ממשיכים ולא נותנים לזה להיות מדרון חלקלק. גילי

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית