שאלה חשובה מאוד!!!!!!

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

26/09/2009 | 15:46 | מאת: שיר

היי יש לי בעיה אני נמצאת בתת משקל BMI - 17.3 ואני מנסה לחזור ולהיות במשקל תקין מה אני צריכה לעשות? לחברה שלי קרה משהו דומה והיא אמרה לי שאני אוכל כ-2000 קלוריות ביום עד שאני אגיע למשקל תקין ואז אני אתחיל לאכול בצורה בריאה האם זה נכון לפעול כך או לאכול כמות קלוריות רגילה כ-1300 קלוריות יספיק? כי לפני כן הייתי צורכת 400-500 קלוריות ביום . עוד ביעה שיש לי שאני מנסה לאכול אבל כל פעם שאני חושבת לאכול משהו בסוף אני לא אוכלת אותו כי אני פוחדת להשמין אפילו שאני יודעת שאני צריכה להשימין, כל ערב אני מחליטה שמחר אני אוכל טוב ואז כשמגיעה מחר אני שוב לא אוכלת טוב וכמות הקלוריות שאני צורכת הופכת ל-300 קלוריות במקום 1300 מה לעשות?

שלום שיר אני לא מתייחסת לשאלות הספציפיות לגבי קלוריות, אלא לעובדה שאת סובלת ומבולבלת סביב העיסוק באכילה ובמשקל. נשמע לי שאת זקוקה ליעוץ בנושא. אנא, פני ליחידה להפרעות אכילה בקופת החולים שלך, ובקשי פגישת הערכה. שם תוכלי להפגש עם תזונאית המתמחה בהפרעות אכילה וגם עם פסיכולוג/ית שיוכלו לעזור לך להפחית את החשש מעליה במשקל (שהרי זה לא חשש מציאותי, כי את בתת משקל). ישנם מרכזים נוספים לטיפול בהפרעות אכילה כמו בתה"ש או בהדסה עין כרם אך אני חושבת שדרך קופת החולים זה יהיה מהיר יותר. אנא עדכני אותי מה חשבת ואל תזניחי. גילי

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית