עייפה..........

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

12/09/2009 | 16:19 | מאת: סתם אחת

אני עייפה,כ"כ עייפה. רוצה לישון ולא להקיץ לעולם. ההתמודדות קשה ואין לי כוחות. אני רק רוצה כבר לחדול.ואפילו הדאגה למי שישאר מאחור כפי לא מצליחה להרים אותי,ללמד אותי לדאוג לעצמי. כ"כ הרבה שנים,כ"כ הרבה ניסיונות וטיפולים שנועדו להחזיק גוף שרק נשימה מחזיקה אותו בחיים. לא מאמינה יותר בכלום.לא באנשים,לא בעצמי,לא בקדושת הגוף. אבל ההרס הזה כואב מידי,איטי מידי לא עומד ביחס ישיר לסבל של עוד יום. אני לא יודעת מה אני מבקשת,אולי רק להוציא קצת החוצה,לתת לעצמי להסיר מעט את המסיכות שביום יום רק הן מצליחות לגרום לי לחיות.או לפחות להראות כאחת כזאת. הקונטרסט הזה בין החיים שבחוץ לחיים שבפנים שובר אותי. היום יותר מתמיד. וכבר אין לי כוח.

שלום לך זה המקום להוריד בו את המסכות. הרגישי בנוח לעשות זאת כאן. מי יתן ותוכלי גם בחוץ להפגין חלק מהקושי ולא להרגיש שאת חיה בשני עולמות שונים בפנים ובחוץ. לא יודעת אם זה ירגיש לך קשור, אבל תקופת החגים מחזקת לעיתים את תחושת הפיצול הזה. הצורך להראות מוצלחת מול המשפחה והאורחים, לעומת התחושה הפנימית הקשה. מאחלת לך ולכולם שבוע עם כמה שפחות פיצולים וקונטרסטים וכמה שיותר רגעים נעימים ומספקים. אנחנו כאן. גילי

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית