תגובה2 לגילי על פחדים מאוכל מסויים

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

11/09/2009 | 17:22 | מאת: ניב

קודם אני מודה לך מכל הלב תודה לך על העזרה והתשובות המחזקות שלך!! ברשותך באיזה פורום אפשר לשאול את הדברים האלו? את יכולה להמליץ על מטפל טוב באזור המרכז??

שלום 2 לניב :) ישנו פורום בנושא הפרעה טורדנית כפייתית בפורטל תפוז שאינו מנוהל בידי איש מקצוע אך יש בו הרבה אנשים מנוסים ומאמרים רלוונטיים http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ForumPage.aspx?ForumId=15&r=1 בנוגע לטיפול קוגניטיבי התנהגותי באזור המרכז אתה מוזמן לשלוח לי מייל ואענה לך בו או להתקשר כי לא נהוג לציין כאן שמות [email protected] 0544959060 מחכה לשמוע ממך גילי

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית