היום

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

10/09/2009 | 03:00 | מאת: שלי

אני לא יודעת אם זה נסיון או סתם צחוק של סיפור וכמובן אף אחד לא יודע ממכרי אני חניתי באיזה מקום נעלתי את הדלתות של הרכב סגרתי מזגן סגרתי חלונות השמעתי מוזיקה בפול ווליום כדי שלא יצליחו להעיר אותי ולקחתי קלונקס ונרדמתי בתקווה שאחנק ברכב אבל מה לעשות כמו כל נסיון מטופש שלי התעוררתי אחרי שלוש שעות חחח... אנשים לא יודעים מה באמת עובר עלי כולל בעלי רק הרופא שלי קלט קצת אבל מיד אמרתי שהכל בסדר כי אני יודעת שהוא יכניס אותי למקום שאני לא רוצה המקום היחיד שאני מעונינת להכנס זה בתל השומר אצל דר' א. שהייתי מטופלת שלו לפני 3-4 שנים אבל בגלל שחילקו את הבתי חולים לפי אזורים אני כבר לא יכולה להגיע לשם אולי ננסה את זה מחר מתחת לשמש אולי זה יועיל יותר או שאני סתם מדמיינת אני פשוט רוצה משהו בסגנון לישון ולא לקום זה הכי מתאים לי

10/09/2009 | 17:18 | מאת: שלוותה

שלי יקירתי, אני קצת דואגת לך..! רק לפני יומיים הזית את הרעיון המופלא של כפר הנופש למיואשים. ונדמה לי שאת רוצה שיביאו אותך לשם במקום ללכת לשם לבד. זה נשמע שאת מאותתת לעזרה. את מעונינת בה אבל קשה לך לבקש אותה.את בפרוש יכולה ללכת לרופא שלך ולבקש להתאשפז כי את מרגישה שאת צריכה שישמרו עלייך. ונכון שאין שם במחלקה ספא או פילטיס אבל בטוח תמצאי שם הבנה והגנה. לפעמים צריך את הפסק זמן הזה בשביל לחזור חזרה לשגרה. תשמרי על עצמך בבקשה. לפעמים משבר זה דבר שחולף ואם יש לך רעיונות יצירתיים כאלה כמו כפר הנופש אז בטח יש בך גם חיים. דואגת.

11/09/2009 | 00:48 | מאת: שלי

בעיקרון ניסיתי כל עוד היתי חזקה לחפש משהו נחמד מכיוון שלא מצאתי התיאשתי והיתה לי עוד נפילה אני חוזרת חזרה אחורה אני לוקחת קלונקס כדי שהמחשבות לא יתפקדו אני צועקת הצילו אני מדרדרת בלי מעצורים אני פוחדת מעצמי אני לא רוצה לחזור לגיהנום הזה אני לוקחת קלונקס רק כדי לשכוח לברוח אני רוצה לצרוח ולהרוס מספיק להיות מאופקת אני רוצה להרגיש תחושה תחושה של הסביבה אני חיבת לחוש משהו שאני חיה עד שהצלחתי לעלות במאמצים מרובים עוד הפעם נפלתי ככה יראו החיים שלי רק מלחשוב על זה זה מיאש ואני מאמללת גם את כל הסביבה שלי בשביל מה אה ?אני מחפשת משהו בסגנון שיראה תאונה ולא התאבדות אני מוכנה להיות מאושפזת רק במקום אחד וזה תל השומר אצל דר' א. סליחה על החירטוש אני לא שולטת במה שאני כותבת ואני מקווה שאני לא מסגירה את עצמי אם יכניסו אותי למקום שאני לא ארצה תסמכו עלי שאני אדע לצאת משם עשיתי את זה בעבר

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית