לגילי...

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

09/09/2009 | 21:02 | מאת: SFE?i.w

אני בהפרעות אכילה יותר מ7 שנים- 3 שנים בולימית (התאשפזתי במחלקה שעבדת בה), 3 שנים אנורקטית ובשנה האחרונה אני כבר לא יודעת מה אני. אני כבר לא מצליחה לאכול מסודר והמערכת אצלי נדפקה לגמרי ונעה בין רעב תמידי לחוסר רעב. כתוצאה מההקאות נוצרה אצלי שחיקה חומצית ונאלצתי לעשות 2 כתרים. את הטיפול עברתי לפני כמה ימים ומאז אני לא יודעת מה לעשות- אני מנסה לאכול נכון אבל אני פוחדת לפתח בולמוסים, ברור לי שאני לא אקיא אבל נוצר מצב שאני פוחדת לאכול כי אני יודעת שאם אני אוכל אפילו טיפה יותר ממה שתכננתי אני אהיה בדיכאון. אני לא רוצה ללכת לדיאטנית כי אני אוכלת נורא לאט ולכן לא מסתדרת עם תפריטים. מה אני יכולה לעשות??????

שלום לך אולי לא תאהבי את תשובתי אבל את בהחלט זקוקה לליוי של תזונאית, רצוי תזונאית המתמחה בהפרעות אכילה אך לא כדי שתתן לך תפריט, אלא הדרכה כללית. את חייבת שיהיה מישהו שיגיד לך האם הכמות שאת אוכלת מתאימה לצרכייך הגופניים, והדבר יעזור לך שלא לפתח בולמוסים. תזונאית שמתמחה בהפרעות אכילה יכולה להיות גמישה ולעזור לך במגוון דרכים שאינן תפריט. ישנן תזונאיות כאלה בקופות החולים. אם את גרה באזור ירושלים מודיעין, אוכל להמליץ לך על מישהי ספציפית שאני סומכת עליה מאד. עדכני אותי מה חשבת גילי

12/09/2009 | 16:15 | מאת: SFE i.w

אני אשמח לפגוש אותה. אני גרה כרגע בירושלים. את רוצה להמליץ לי דרך הפורום?

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית