אולי תוכלו לעזור לי ? בבקשה !

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

08/09/2009 | 04:02 | מאת: שלי

אולי זה לא המקום או שתיעצו לי באיזה פורום לכתוב, אני מחפשת בנרות, שילוב של בית מלון ובית חולים לחולי נפש, פרטי או מטעם הקופה, תקראו לזה בית הבראה, ספא, לא משנה, העיקר שלא יקרא שיקום אחרי ניתוח, שיהיה תוכניות, קצת כושר, קצת יוגה, קבוצות תמיכה, אני רוצה להגיע לבד, לנקות את הראש, שלא יהיו ילדים, ולא זוגות רומנטיים, נטו לבריאות, לברוח, שקט, שיהיה אוכל טבעוני ואורגני, טיפולים כמו: משאז, דיקור סיני, בריכה, ג'קוזי, וכמובן אנשי מקצוע: פסיכיאטריים ופסיכולוגיים, אני עוברת בחודש האחרון משבר נפשי ואני חיבת חופש לזמן בלתי מוגבל, אם לא אני יודעת שאני יכולה להדרדר למקומות שעדיף לא לכתוב עליהם, בקיצור מקום כמו שיש בחו'ל, אם בכלל יש כזה בארץ? תודה מראש, שלי.

08/09/2009 | 22:46 | מאת: שלוותה

שלי יקירתי, אם תמצאי מקום כזה את מוזמנת לעדכן וישר אני באה!!!!!!!! את יודעת זה מעניין, גם אני בשעות השפל מדמיינת מקומות קסומים כאלה. אולי איזה יזם יצירתי ותורם נדיב יקימו איזו גרסה מלאת השראה כזו בצפון??? בינתיים תחזיקי מעמד...

שלי היקרה החלום שלי הוא לפתוח מקום שכזה.... אבל זה גם יקח זמן וגם, יש חסרון למקום כזה מהבחינה שההלם של החזרה למציאות יכול להיות עצום. ישנו מקום שנקרא "כפר איזון" בשדות ים הדומה לתיאור שלך, אך מצוים בו בד"כ אנשים אשר השתמשו בסמים וחוו בעקבות כך משבר נפשי. שמעתי לאחרונה שמקבלים גם אנשים שהמשבר שלהם לא נובע משימוש בסמים ושווה לך לבדוק את האפשרות. ישנו מקום נוסף שנקרא "מעון ירושלים" שמקבל אנשים לתקופת שיקום. לא הייתי שם אבל אני לא בטוחה שהעיצוב של המקום יזכיר ספא... איני יודעת מה גילך ומצבך ממש. הייתי מציעה לך לפגוש איש מקצוע (פסיכולוג/פסיכיאטר), להעריך יחד איתו מה הם צרכייך כעת ולראות מה אפשר להציע לך. אולי מה שיתאים זה "לתפור לך" תכנית שתתאים לך: לשכור חדר במקום רחוק ורגוע לתקופה, ולהיות שם בטיפולים במרפאות קרובות למקום שתשהי בו. איך נשמע לך? גילי

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית