חנק

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

29/08/2009 | 00:13 | מאת: רות

פגישה שניה היום אצל המטפלת שלי בנושא של הקאות שלי כל השנה שאני אצלה עבדנו על ההתעללות המינית המתשכת שעברתי בילודתי ועכשיו אני עובדת איתה על ההקאות גם בשיחות וגם בדמיון מודרך. היום במהלך הטיפול בדמיון מודרך הרגשתי שאני נחנקת ,בקושי הצלחתי להוציא קול כל הזכרונות הציפו בבת אחת רעדתי והפחד כמעט ושיתק אותי שוב הכאב הזה בגרון הצורך להקיא ולהוציא מהר את מה שמזהם כביכול את גופי הוא הפחד הארור הזה . אני יושבת עכשיו וכותבת אחרי שהקאתי אותם ממני ,אני מותשת מכל היום ואין לי כח קשה לי שלא לתהות אם אמצא משהו אחר שיחליף את הצורך הזה האם מיהי הצליחה אחרי 20 שנה של הקאות למצוא דרך לדעת מה לעשות כש... אני עייפה

היי רות טוב שאת מטפלת בעצמך ונעזרת באנשי מקצוע. אני יכולה להגיד לך בפירוש שאפשר להפסיק להקיא גם אחרי 30 שנים. הכל תלוי בתהליך ההחלמה וההתחזקות שלוקח את הזמן שלו. טוב שיש בך חלק שרוצה שההקאות תפסקנה. זה כבר מקדם אותך באופן משמעותי לקראת הפחתה והפסקה של ההקאות. זכרי שגם להפחית את כמות ותדירות ההקאות זה דבר משמעותי, גם אם לא מפסיקים אותן בבת אחת. בהצלחה המשיכי לכתוב כאן גילי

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית