מרגישה לא טוב

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

25/08/2009 | 19:50 | מאת: רות

הלב שלי דופק מהר מידי אין לי כח מקיאה יותר מידי כנראה יש לי בור של כאב בלב הזה אני נורא לבד היום אוףףףףףף

היי רות טוב שכתבת כאן. ראיתי את הודעתך מס' שעות אחרי שנכתבה ואני מקווה שאת מרגישה קצת יותר טוב ואולי אפילו ישנה. גולשים אחרים מוזמנים להגיב גם כן. אני מקווה שהפורום הזה יוכל להיות מקום גם לתמיכה הדדית כמו שקרה כבר כמה פעמים בעבר. לילה טוב, גילי

26/08/2009 | 17:58 | מאת: רות

הגוף נרגע ואני מרגישה יותר טוב עדין לבד מאוד ,קשה לי מאוד להחזיק,מרגישה לפעמים שאני פשוט חייבת מישהו חיצוני שיהיה שם אם לא...... נשמע נורא עלוב אני יודעת ,משתדלת לא להגיע למקומות האלה. לפעמים ההקאות מגיעות באוטומט פשוט בלי לחשוב אפילו יש לי עצב גדול בלב שאני בעצמי לבדי לא יכולה להכיל. רות

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית