מצטרפת לאיחולי ההצלחה

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

26/04/2009 | 15:45 | מאת: ?

פתיחת פורום מקצועי בתחום הפרעות האכילה הינה יוזמה מבורכת. אין בליבי ספק שפורום זה יוכל לסייע מאוד לחולים ולבני משפחותיהם. בחלק גדול מהמקרים מדובר במאבק שאינו פשוט כלל, אך הוא אפשרי. אני מקווה שפורום זה ופורום התמיכה בהפרעות אכילה יוכלו לספק יחדיו את המענה הנדרש - תמיכה נפשית לצד ייעוץ והכוונה מקצועיים. ולגילי היקרה - המון הצלחה בפעילות מבורכת זו.

תודה רבה לך! מי הכותבת? על פי העובדה שהכותרת סומנה באדום אני מניחה שמדובר במנהלת של פורום אחר? נשמח לזיהוי ובעקבותיו לביקור גם בפורום שלך המשך שבוע טוב, גילי

27/04/2009 | 10:51 | מאת: ?

בוקר טוב אני מנהלת של שני פורומים אחרים שאינם במסגרת דוקטורס ואינם עוסקים בתחום הבריאות. באשר לדוקטורס - אני כותבת באופן פעיל בפורום התמיכה בהפרעות אכילה שנוהל בעבר ע"י הילה ביאן ודידנדין ומנוהל כיום ע"י אורלי פוקס. כמי שעברה ועוברת שנים לא קלות בגלל אנורקסיה ופנתה למגוון מקומות במגמה למצוא מענה לבעיה, הספקתי לצבור ניסיון בנוגע לאלטרנטיבות הטיפוליות. בנוסף, אני עובדת מזה כחצי שנה על עבודה אקדמית העוסקת במקומות טיפול בה"א ובשיקולים המנחים חולים/בני משפחה בעת בחירתם. כמו כן, מתוך הבנת חשיבות הנושא מחד ומתוך עדות להזנחתו הפושעת מאידך, אני מנסה להעלות את הנושא על סדר היום הציבורי. בקרוב אמורה להתפרסם כתבה בנושא באחד הערוצים הגדולים. כולי תקווה שהמאמצים הרבים שמושקעים ע"י לא מעט אנשים, כל אחד בתחומו, יישאו פרי.

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית